Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 01.04.2020

Дмитро Кулеба обговорив з Послом Кореї збільшення інвестицій в економіку України

31 березня 2020 року Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прийняв Посла Республіки Корея в Україні Квон Кі-Чанга.

Співрозмовники висловили обопільну зацікавленість у подальшому розвитку торгівлі та розширенні бізнес-контактів попри негативний вплив пандемії на світові економічні процеси.

Дмитро Кулеба закликав Посла Республіки Корея сприяти збільшенню обсягів корейських інвестицій в економіку України. Посол поінформував Міністра про досвід успішних корейських інвестпроектів в Україні та запевнив у зацікавленості розвивати діяльність у цій сфері.

«Ми розглядаємо цей рік, як рік нових можливостей. Існуюча криза повинна не гальмувати, а спонукати нас до пошуку нових шляхів задля подальшого розвитку», – наголосив Глава МЗС.

Співрозмовники також обмінялися інформацією щодо заходів з протидії поширенню коронавірусу в Україні та в Республіці Корея. Дмитро Кулеба висловив вдячність корейській стороні за сприяння в оперативній закупівлі 100 тис. лабораторних тестів на коронавірус, які надійшли до України 30 березня ц.р.

Міністр звернувся до корейської сторони з проханням розглянути можливість надання Україні гуманітарної допомоги з метою подолання хвороби, тестування та лікування громадян України.

Сторони також обговорили взаємодію в політичній сфері, зокрема, організацію візитів на найвищому рівні.

Джерело: Урядовий портал.