Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 11.09.2020

Добові середньозважені ціни ринку на добу наперед за перші 10 днів вересня зростали порівняно з серпнем

Показники добових середньозважених цін на ринку на добу наперед (РДН) Об’єднаної енергетичної системи України (ОЕС) за перші 10 днів вересня 2020 року демонстрували стабільно вищі показники порівняно до аналогічного періоду серпня 2020р.  7 з перших 10 днів вересня добова середньозважена ціна РДН ОЕС була вищою за 1500 грн/мвт*год. без ПДВ, тоді як у перші 10 днів серпня цей показник жодного дня не перевищував позначку 1500 грн/мвт*год. без ПДВ.

(РДН) – РИНОК «НА ДОБУ НАПЕРЕД» – сегмент ринку, на якому здійснюється купівля‐продаж електричної енергії на наступну добу за днем проведення торгів за вільними конкурентними цінами.

Матеріал підготовлено відділом досліджень ринків промислово-сировинних ресурсів, енергетики та інфраструктури. У відділі можливо замовити інформаційні послуги щодо ринку електричної енергії:

  • довідки щодо середньозважених цін на електричну енергію на ринку «на добу наперед» (РДН) або внутрішньодобовому ринку (ВДР)  ОЕС України на обрані дати або на вказаний період;
  • довідки щодо порівняння середньозважених цін на електричну енергію на ринку «на добу наперед» (РДН) або внутрішньодобовому ринку (ВДР) ОЕС України за датами або періодами, із розрахунком їх зміни у абсолютному та відсотковому значенні.

Детальніше ознайомитись з переліком послуг відділу досліджень промислово-сировинних ресурсів та енергетики ДП “Держзовнішінформ” можна за посиланням – http://bit.ly/2UXNl4M.