Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 21.05.2019

ДП«Держзовнішінформ» налагоджує співпрацю з представниками бізнесу КНР

У понеділок, 20 травня, у «Держзовнішінформі» (ДЗІ) зустрічали делегацію з Китайської Народної Республіки, в складі якої були представники підприємства «Double Medical», яке займається виготовленням медичних імплантатів, генеральний директор Джастін Роу і директор з міжнародних продажів Дуду Ві. На зустріч були запрошені виконавчий директор Китайської торгової асоціації Руслан Осипенко та співзасновниця ТОВ «Інтерлок –ТТ» Марина Теліга. Зустрічав гостей директор Державного підприємства «Держзовнішінформ» Богдан Дубас.

Ще раніше експерти ДЗІ підготували аналітичну роботу для ТОВ «Інтерлок-ТТ», яке працює у сфері поставок сучасної медичної продукції китайської компанії «Double Medical» в області травматології та ортопедії. А саме, спеціалісти зробили аналіз ринку імплантатів, де виокремили географію, об’єми зовнішньої торгівлі, попит на внутрішнє виробництво, основні тенденції розвитку галузі, споживачів тощо.

В ході зустрічі було обговорено ряд важливих питань, які стосуються китайсько-української співпраці.

Богдан Дубас наголосив, що співпраця на міжнародному рівні дуже важлива для підприємства і для економіки країни вцілому: “Наше підприємство підтримує і сприяє залученню міжнародних інвестицій в український ринок на різних рівнях. Ми відкриті до взаємодії з іноземними компаніями та готові надавати супровід для якісного та легального ведення бізнесу в Україні. Адже, «Держзовнішінформ» створене Міністерством економіки та торгівлі України має всі стандарти якості, які необхідні для бізнес-середовища у різних галузях”.

Джастін Роу зі свого боку зауважив, що для них дуже важливі стандарти якості, адже їхня компанія має всі необхідні сертифікати та ліцензії для ведення виробництва, що у свою чергу робить акцент на якості продукту: “Наша компанія має всі необхідні дозволи для просування продукту на міжнародний ринок, зокрема український. Ми робимо наголос на якості виробництва тому, що це основна мета «Double Medical»: робити якісно, але доступно. Також ми маємо амбітні плани щодо перспектив експорту нашої продукції в країни Європейського Союзу. Ми постійно розвиваємося, змінюємося, вдосконалюємо виробництво для того, щоб люди відчули комфорт від споживання нашого продукту. Для нас дуже важлива ваша підтримка, бо метою компанії є також ділитися досвідом з іншими та вчити людей споживати якісні продукти”.

Про можливості та перспективи українсько-китайського співробітництва говорив Руслан Осипенко. Зокрема він закцентував свою увагу на тому, що Китайська торгова асоціація є основною платформою для співпраці України-Китаю: “В Україні Асоціація працює з 2015 року і налічує 62 компанії. КТА виступає певною платформою та сприяє створенню нового формату торгівлі та економічного партнерства Китаю і України. Нашими пріоритетами є колективний захист інтересів її членів у відносинах з органами державної влади, з іноземними неурядовими та міжнародними організаціями; сприяння в створенні умов для виходу її членів на ринки Китаю та України; підтримка законних інтересів членів КТА по дипломатичних каналах; регулярна інформаційна підтримка щодо процесів, які впливають на ведення бізнесу в Україні; законодавчі ініціативи в Україні тощо”.

ДП «Держзовнішінформ», яке працює на ринку вже 23 роки і використовує офіційні світові та українські бази даних,  підтримує співпрацю з китайським підприємством «Double Medical», адже обидві компанії прагнуть бути якісними, а спільні зусилля завжди дають позитивний результат.

Також Марина Теліга зауважила, що їхнє підприємство прагне працювати тільки з офіційними компаніями.

На завершення зустрічі сторони обмінялися відповідними інформаційним матеріалами й попередньо домовилися про майбутню співпрацю.