Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 30.08.2018

ДП «Держзовнішінформ» та ДП «Укрхімтрансаміак» підписали меморандум про співпрацю

Директор державного підприємства «Державний інформаційно-аналітичний центр моніторингу зовнішніх товарних ринків» Богдан Дубас та в.о. директора ДП «Укрхімтрансамиак» Валентин Шліхта підписали меморандум про співробітництво та взаємодію. Про це повідомляє прес-служба «Держзовнішінформ».

Основна мета – розвиток взаємовигідної та довготривалої співпраці.

Меморандум, зокрема, передбачає надання інформаційних, аналітичних, дослідницьких, консультаційних та експертних послуг. Також очікується, що результатом співпраці стане здійснення діяльності по організації та проведенню спільних ділових та виставкових заходах.

Довідка: «Укрхімтрансаміак» (Euroammonia, УкрХимТрансАммиак) – один із найбільших світових транспортувальників рідкого аміаку – є оператором української ділянки магістрального аміакопроводу «Тольятті – Одеса».  Міністерство економічного розвитку і торгівлі України є органом управління ДП “Укрхімтрансаміак”.

Аміакопровід – це унікальний за своїм технічним рішенням, масштабами і призначенням об’єкт, що транспортує хімічну речовину – рідкий аміак до Одеського припортового заводу, звідки він постачається на експорт до країн Європи, Азії та США. За рівнем аварійної безпеки аміакопровід не має аналогів в світі.

Щороку ДП «Укрхімтрансаміак» здійснює транспортування понад 2,3 млн. тон аміаку.