Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 30.03.2020

Дубілет анонсував запуск держпослуг онлайн у рекордні терміни

Колишній міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет повідомив, що його команда готова розробити і запустити будь-яку державну послугу онлайн в рекордні терміни – від 2 до 5 днів.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі, передає Depo.ua.

“Звернення до всіх органів центральної влади. У зв’язку з карантином особливо актуальним стає взаємодія з громадянами і бізнесом через Інтернет. Щоб уберегти громадян від очного візиту у державні органи, наша команда готова розробити і запустити будь-яку державну послугу онлайн в рекордні терміни — від 2 до 5 днів. Платформою для запуску буде iGov. Звісно, все безкоштовно”, – йдеться у повідомленні.

Дубілет пояснив, що “хороша новина в тому, що iGov вже переданий на баланс держави і легалізований, тому з юридичної точки зору проблем немає”.

“Також на iGov вже працюють всі засоби ідентифікації, включаючи цифрові підписи та BankID з усіма основними банками”, – додав він.

Окрім того, Дубілет пояснив, як це співвідноситься з розробками Міністерства цифрової трансформації (МЦТ).

“Річ у тім, що публічних послуг в нашій країні багато, і у МЦТ є план по їх впровадженню протягом кількох років. А на iGov все можна впровадити дуже швидко і безкоштовно. Потім, якщо МЦТ забажає, процеси на iGov можна буде замінити на нову платформу. Зараз нам потрібно діяти швидко і якісно. Всім здоров’я. Бережіть себе”, – підсумував він.