Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 10.11.2020

Двері центру Дія.Бізнес у Миколаєві відсьогодні відкриті для кожного підприємця

Національний проект із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, офіційно відкрив свій другий центр підтримки підприємців разом із консалтинговою зоною для представників мікро-, малого та середнього бізнесу 9 листопада 2020 року в Миколаєві.

Підприємці зможуть отримати фахові консультації з питань створення бізнес-плану, систематизації бізнес-процесів, фінансового менеджменту, HR, маркетингу, продажів, юридичної підтримки тощо. Крім отримання консультацій, підприємці зможуть проходити навчання офлайн чи у змішаному форматі, взяти участь у бізнес-конференціях та освітніх заходах, використовувати простір для власних подій, тестувати свій продукт на pop-up-локації перед виходом на ринок.

Під час офіційного відкриття центру Дія.Бізнес Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров підкреслив, що один із пріоритетів Мінцифри — розвиток українського бізнесу.

«Ми хочемо побудувати цифрову країну, в якій основним джерелом розвитку будуть підприємці. Ми хочемо, щоб наша країна була країною підприємців. І ми все для цього робимо. Ми запустили найшвидшу реєстрацію бізнесу в світі», — заявив Михайло Федоров.

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан наголосила, що Дія.Бізнес — це національний проект з розвитку підприємництва, який має на меті збільшити кількість зареєстрованого бізнесу в Україні.

«Існує онлайн-платформа Дія.Бізнес — one stop shop для підприємця, а також офлайн-компонент проекту — центри підтримки підприємців по всій країні. Ми плануємо, що протягом наступних трьох років такі центри будуть відкриті в кожному місті з населенням 50 000 і більше громадян», — заявила Валерія Іонан.

Центр у Миколаєві створено за підтримки ГО Майбутнє Миколаєва та Всеукраїнської Асоціації Фінансових Компаній (ВАФК). Технічний партнер проекту — ХУАВЕЙ УКРАЇНА.

Голова правління Всеукраїнської асоціації фінансових компаній Ганна Замазєєва запевнила, що центр Дія.Бізнес обов’язково стане магнітом для майбутніх та вже досвідчених підприємців із самого Миколаєва, маленьких міст і найменших сіл.

Голова правління громадської організації «Майбутнє Миколаєва» Тетяна Домбровська заявила, що центр Дія.Бізнес допоможе активізувати нові напрямки підприємництва у Миколаєві, дасть поштовх для розвитку малого та середнього бізнесу.

Директор ХУАВЕЙ УКРАЇНА Ма Ці: «Відкриття центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес стало ще одним практичним кроком на шляху до розвитку екосистеми цифрової економіки України. Ця ініціатива відкриває можливості для малого та середнього бізнесу в нових умовах, оскільки такі підприємства мають важливе значення для забезпечення економічного зростання, інновацій та створення робочих місць».

Керівник центру Дія.Бізнес у Миколаєві Роман Пашнєв наголосив, що це подвійна перемога — по-перше, з’явилася локація, яка не має аналогів у місті, по-друге, Миколаїв є другим містом в Україні, де відкривається центр Дія.Бізнес

Також у день офіційного відкриття центру Дія.Бізнес відбулись практичні лекції від в.о. директора державної установи «Офіс з просування експорту в Україні» Тетяни Міськової, керуючої партнерки Synergy Universe/Synergy Development Consulting Світлани Олєйнікової та засновника і генерального директора YEP Андрія Заікіна.

Онлайн-трансляція офіційного відкриття центру Дія.Бізнес доступна на Facebook-сторінці Дія.Бізнес.

Нагадаємо, що 1 липня 2020 року перший в Україні центр підтримки підприємців Дія.Бізнес запрацював у Харкові. Також можливість безкоштовних консультацій підприємців доступна в онлайн-форматі на порталі Дія.Бізнес.

Джерело: Урядовий портал.