Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 08.06.2018

IKEA шукає українських виробників для співпраці

Одна з найбільших в світі торговельних мереж з продажу меблів і товарів для дому – шведська група компаній IKEA зі штаб-квартирою в Делфті (Нідерланди) шукає партнерів в Україні для виробництва своїх меблів. Про це повідомляє «Економічна правда» з посиланням на Офіс з просування експорту при Міністерстві економрозвитку і торгівлі України.

«14 червня в місті Київ в рамках Українсько-шведського бізнес-форуму представники шведської компанії IKEA готові зустрітися для налагодження співпраці з українськими виробниками продукції», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що серед обов’язкових вимог компанії IKEA – значні виробничі потужності на території України і щорічний грошовий оборот понад 2 млн EUR.

Йдеться про виробників масивних дерев’яних меблів, масивних крісел, фанерних меблів і меблів з формованої фанери, диванів і крісел з оббивкою.

Крім того, в IKEA чекають виробників офісних та комп’ютерних стільців, алюмінієвих сковорідок, горщиків з нержавіючої сталі, пиломатеріалів, дощок з сушінням для меблів.

Також шведська компанія зацікавлена у виробниках керамічних умивальників, фарфорового і скляного посуду, флоат-скла, ламп, світильників, абажурів і деталей для ламп.

Нагадаємо, у грудні 2017 року шведська мережа товарів для дому IKEA офіційно заявила про плани виходу на український ринок.

Джерело: epravda.com.ua