Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 04.04.2022

ІнГЗК збільшив щоденне відвантаження концентрату до Європи до 10 тис. тонн

У порівнянні з початком березня відвантаження комбінату зросло майже втричі

Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат (ІнГЗК) продовжує роботу та щодня відвантажує 10 тис. тонн залізорудного концентрату споживачам у Європі. Про це повідомляється в Telegram-каналі групи «Метінвест».

«Незважаючи на невелике зниження обсягів виробництва, на рудозбагачувальній фабриці №2 ІнГЗК групи «Метінвест» продовжується робота. Щодня дільниця магнітно-флотаційного збагачення виробляє та відвантажує концентрат двох марок із вмістом заліза 67% та 68%. А залізнична служба підприємства щодобово відправляє 10 тис. тонн готової продукції європейським металургам», – йдеться у повідомленні.

На цей час відвантаження зросло майже втричі в порівнянні з початком березня, коли ГЗК щодня відвантажував до Європи по 3,5 тис. тонн концентрату.

Інгулецький ГЗК спеціалізується на видобутку та переробці залізистих кварцитів Інгулецького родовища, розташованого у південній частині Криворізького залізорудного басейну. Виробляє два види концентрату з вмістом заліза 64,8% та 67%. Виробнича потужність – 14 млн тонн концентрату на рік.

Комбінат 2021 року збільшив виробництво товарного залізорудного концентрату на 0,3% – до 12,9 млн тонн. За підсумками 2020 року ІнГЗК збільшив виробництво концентрату на 7,7% в порівнянні з 2019 роком – до 12 млн тонн.

 

gmk.center