Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 29.10.2021

«Інтерпайп» освоїв випуск труб великого діаметра для машинобудування

Новий вид продукції випустили на замовлення польської компанії BOMI

Компанія «Інтерпайп» освоїла виробництво труб великого діаметру для машинобудування на замовлення польської BOMI. Про це GMK Center повідомила прес-служба компанії.

У жовтні на виробничому майданчику «Інтерпайп Ніко Тьюб» відвантажили першу партію товстостінних труб діаметром 465 мм об’ємом близько 280 тонн. Продукція буде використана для виробництва гідроциліндрів, що застосовуються в гірничо-шахтному обладнанні.

Замовник є одним з основних дистриб’юторів машинобудівних труб на ринку Європи. Польська компанія вже виготовила з труб гідроциліндри з привареними піддонами для застосування в якості гідравлічних стійок секцій механізованих кріплень.

«Ми прагнемо постійно розширювати свій продуктовий портфель. Зараз попит на безшовні труби великого діаметра для гідравліки зростає, до того ж виробників такої продукції у світі обмежена кількість. Тому ми націлені увійти в цю перспективну нішу, що дасть нам змогу залучити нових клієнтів», – прокоментував Денис Морозов, заступник гендиректора «Інтерпайп».

Нагадаємо, раніше «Інтерпайп» спрямував $1 млн на розширення виробництва холоднотягнутих труб для машинобудування. Нове обладнання дає змогу виробляти до 100 тонн нових труб на місяць.

За підсумками 2020 року компанія скоротила випуск труб на 20,9% в порівнянні з 2019 роком – до 464 тис. тонн. Продажі трубної продукції становили 469,9 тис. тонн, що на 21% менше від показника попереднього року.

«Інтерпайп» – українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Продукція компанії постачається в понад 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках України, Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У компанії працюють 12 тис. співробітників.

 

gmk.center