Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 29.11.2021

«Інтерпайп» поставив індійської UBPL труби для видобутку газу в Абу-Дабі

Обсяг партії перевищив 200 т преміальних труб

«Інтерпайп» уперше поставив індійської нафтової компанії Urja Bharat Pte. Limited (UBPL) преміальні труби для видобутку газу в Абу-Дабі.

Про це GMK Center повідомила прес-служба компанії.

Обсяг поставки продукції перевищив 200 тонн. Труби діаметром від 114,3 до 177,8 мм з преміальним з’єднанням UPJ-M забезпечують найвищий рівень газогерметічності CAL IV.

Продукція буде використовуватися UBPL для концесійної видобутку газу в еміраті.

«Ми продовжуємо нарощувати реалізацію високотехнологічної продукції. Компанія вже зарекомендувала себе на Близькому Сході як надійний постачальник труб для видобутку і транспортування нафти і газу. Перші поставки в преміальному OCTG-сегменті дають нам змогу розширити географію продажів трубної продукції з високою доданою вартістю», – зазначив Денис Морозов, заступник гендиректора «Інтерпайп».

Як повідомляв GMK Center, у січні-жовтні «Інтерпайп» наростив випуск труб на 28,8% в порівнянні з аналогічним періодом 2020 року – до 499,7 тис. тонн. Основні напрямки реалізації труб – Європа (25%), регіон MENA (24%), Україна (19%), американський континент (18% ) і СНД (12%).

«Інтерпайп» – міжнародна вертикально інтегрована трубно-колісна компанія, що входить до топ-10 виробників безшовних труб у світі та топ-3 виробників суцільнокатаних залізничних коліс.

За підсумками 2020 року, «Інтерпайп» скоротив продажі залізничної продукції – коліс, бандажів, осей і колісних пар – на 5,4% в порівнянні з 2019 роком – до 192,4 тис. тонн.

 

gmk.center