Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 27.09.2021

Кабмін узяв на себе повноваження наглядової ради Нафтогазу

Кабінет Міністрів звільнив трьох представників держави у наглядовій раді НАК “Нафтогаз України” і взяв на себе повноваження наглядової ради.

Як передає Укрінформ, відповідне рішення було ухвалено на позачерговому засіданні уряду 27 вересня, повідомила представниця держави у наглядовій раді Нафтогазу Юлія Ковалів у Фейсбуці.

“Повноваження всіх членів наглядової ради припинені, тож акціонер (Кабінет Міністрів України) та нове керівництво будуть приймати всі важливі для компанії рішення”, – написала Ковалів.

Вона висловила сподівання, що Нафтогаз і надалі буде рухатися в напрямку побудови успішної нафтогазової компанії, яка управляється за принципами Організації економічного співробітництва та розвитку.

Після 21 вересня у наглядовій раді Нафтогазу залишалося 3 представника держави: Юлія Ковалів, Наталія Бойко та Юлія Свириденко.

Як повідомлялося, 7 вересня, у ЗМІ з’явилися повідомлення, що три незалежних члена наглядової ради Нафтогазу вирішили скласти повноваження. 8 вересня Кабінет Міністрів підтвердив, що отримав заяви від трьох незалежних членів наглядової ради Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” про складання повноважень. Прем’єр-міністр Деніс Шмигаль доручив Першому віцепрем’єр-міністру – міністру економіки Олексію Любченку у тижневий термін забезпечити оголошення конкурсу на відбір 4-ох незалежних членів наглядової ради НАК “Нафтогаз України”.

 

www.ukrinform.ua