Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 06.10.2022

«Каметсталь» виготовила 3,3 тис. осей для вагонів та локомотивів

Це вже друга партія продукції, яку виготовили на комбінаті від початку війни на замовлення вітчизняних споживачів

Металургійний комбінат «Каметсталь» виготовив другу від початку війни партію з 3,3 тис. осей для вагонів та локомотивів. Продукцію виробили на замовлення вітчизняних споживачів. Про це повідомляє прес-служба підприємства на сторінці в Facebook.

У прокатному цеху «Каметсталі» виготовили 3,164 тис. вагонних та 105 локомотивних осей для вагонобудівних підприємств України.

«Сьогодні така продукція необхідна для відновлення українського залізничного парку, а саме для будівництва вагонів та локомотивів. До того ж вона є рентабельною, а отже, важлива як для підприємства, так і для підтримки економіки держави», – зазначає комбінат.

Вісепрокатний стан на «Каметсталі» – єдиний у світі такий агрегат, на якому осі виробляють методом поперечно-гвинтової прокатки. До війни осі підприємства поставлялися замовникам з України, Європи та Північної Америки.

У липні 2022 року «Каметсталь» запустила в роботу вісепрокатний стан, який було тимчасово зупинено. Комбінат налагодив отримання поставок заготовок осей виробництва компанії «Інтерпайп», тоді як до війни деталі надходили з «Азовсталі».

Нагадаємо, у вересні «Каметсталь» освоїла виробництво 4 видів металевих кругів. За місяць на прокатному стані 400/200 налагодили виробництво кругів діаметром 32, 34, 36 та 38 мм. 460 т нових видів прокату вже на складі та незабаром будуть відправлені українському споживачеві.

 

gmk.center