Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 16.05.2016

Канадсько-український бізнес-форум запрошує до Торонто

20-21 червня в Торонто відбудеться Канадсько-український бізнес-форум, який стане першим кроком до реалізації п‘ятирічного проекту двох країн із підтримки торгівлі та інвестицій (CUTIS). Головна його мета – збільшення експорту з України до Канади, залучення канадських інвестицій та проведення переговорів із питань міжнародної торгівлі. Бюджет – 13,6 млн канадських доларів.

Канадсько-український бізнес-форум надасть учасникам унікальну можливість провести зустрічі з представниками українських та канадських політичних і ділових кіл. Очікується, що участь у форумі візьмуть близько 350 делегатів – офіційні особи України та Канади, а також керівники провідних компаній обох держав.

«Основними завданнями форуму є усунення стереотипів про Україну та привернення уваги інвесторів до вітчизняного ринку. Це цільові зустрічі та зустрічі з інвесторами, які розглядають збільшення інвестиційного портфелю в Україну, або з інвесторами, які стоять на порозі прийняття рішення. І наше завдання полягає в тому, щоб це рішення було позитивним», – повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Наталія Микольська.

Увагу учасників буде зосереджено на інформаційних та комунікаційних технологіях, сільському господарстві й харчовій промисловості, розвитку інфраструктури. Делегати також обговорять проблеми енергоефективності та відновлюваних джерел енергії.

Українські бізнесмени отримають можливість продемонструвати свою продукцію та послуги в рамках інтерактивної виставки «Зроблено в Україні» та відвідати центри найкращих практик Канади.

 

Бізнес-форум в Канаді стане четвертим у серії міжнародних бізнес-форумів, вже проведених у США, Німеччині та Нідерландах. Детальну інформацію щодо форуму, зокрема умови участі та реєстрації, можна знайти на сайті Forum.cucc.ca