Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 26.04.2015

Коллектив ДП «Держзовнішінформ» вітає Тамару Кліточенко з ювілеєм!

Шановна Тамаро Михайлівно!

 

Від імені колективу ДП «Держзовнішінформ» та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з ювілеєм!

 

За Вашими плечима – багатолітній досвід та визнання. Після закінчення Московського державного інституту міжнародних відносин Ви працювали на відповідальних посадах в міжнародних організаціях та державних органах: у Женевському відділенні ООН, начальником управління ринкової кон’юнктури та цінової інформації при Міністерстві зовнішніх економічних зв’язків та торгівлі України. Усі ми добре пам’ятаємо, що Ви були одним із засновників та першим директором Інформаційно-аналітичного центру моніторингу зовнішніх товарних ринків протягом 14 років.

Ваша принципова позиція відома всім і викликає шану. Ваша праця високо оцінена державою,Вам присвоєно звання Заслужений економіст України.

  Нехай Ваша плідна праця, громадянська позиція й надалі  буде щедрою на життєдайні плоди, повагу та любов, а скарбниця Вашого досвіду працює на економічний розвиток, прогрес та  розквіт України.

Ми від щирого серця бажаємо аби всі  Ваші справи були непідвладні плину часу та зміні поколінь. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає від життєвих негараздів, а у майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами та земними радощами років.

 

 

З повагою
та найкращими побажаннями

  Юрій Лазоренко