Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 06.12.2021

КрАЗ у 2022 році планує випустити близько 1 тис. автомобілів

Підприємство бере активну участь у тендерах та закупівлях, а також освоює нові ринки збуту та ніші продукції

Кременчуцький автомобільний завод (КрАЗ) у 2022 році планує випустити до 1 тис. автомобілів різних моделей та модифікацій. Про це заявив Роман Черняк, гендиректор компанії у коментарі «Кременчуцькій газеті».

«Ми впевнено формуємо портфель замовлень на 2022 рік і бачимо його в загальному обсязі на рік до 1 тис. автомобілів різних моделей та модифікацій», – сказав Роман Черняк.

За його словами, зараз підприємство активно шукає працівників – токарів, операторів верстатів із ЧПУ, електриків, сантехніків, інженерів-технологів. Оголошено тендери на закупівлю виробничого обладнання для виробництва автомобілів та виконання різноманітних ремонтних робіт на заводі.

«Окрім цього, підприємство бере активну участь у тендерах та закупівлях, які проводяться по Україні для комунального, військового секторів та комерційних структур. Плануємо надати наші нові розробки та запропонувати низку нових рішень та видінь для Міністерства оборони та інших силових установ», – додав гендиректор КрАЗу.

Підприємство освоює нові ринки збуту та ніші продукції, що раніше не були властиві йому.

У вересні КрАЗ заявив про початок формування замовлень на 2022 рік. Підприємство звернулося до потенційних клієнтів із проханням сформувати конкретні пропозиції щодо необхідної техніки на наступний рік. Також завод закликав до тісної співпраці постачальників комплектуючих.

Нагадаємо, «АвтоКрАЗ» у серпні відновив поставки самоскидів на ринок України. Компанія поставила три самоскиди різних моделей: КрАЗ-65032, КрАЗ-65055 та КрАЗ-5401. При цьому завод раніше уклав трирічний контракт на постачання великовантажної автомобільної техніки та запасних частин для армії США.

«АвтоКрАЗ» щомісяця випускає близько 20 автомобілів. До кінця 2021 року підприємство мало намір збільшити показник до 50 автомобілів на місяць.

 

gmk.center