Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 15.06.2020

Купівля квитків стала простіше завдяки додатку Privat24

Олександр Войтко, директор філії “Укрзалізниці”, повідомив про те, що в компанії змінили метод прийому платежів, пише Технофан.

Раніше для цього використовували звичайну систему букінга, але тепер її вирішили замінити на прямі договори з банками. Після проведення плідних переговорів було вирішено укласти договір з PrivatBank, завдяки чому покупка квитків було дуже сильно спрощена для користувачів, які тепер можуть оплатити квитки через Liqpay. Дане рішення зрозуміле і логічне, оскільки PrivatBank є найпопулярнішим банком в Україні вже багато років поспіль.

Подробиці
Що цікаво, ці зміни будуть вигідними для всіх. Компанія “Укрзалізниця” повідомила, що завдяки цьому вдасться заощадити сорок п’ять мільйонів гривень. У минулому році компанією було витрачено більше 130 000 000 гривен саме на еквайрингової метод роботи. З огляду на, що більш як 50 відсотків платежів провели через карти PrivatBank’а, з ним і вирішили налагодити новий вид співпраці.

Система Liqpay також вибрана не випадково, оскільки це досить надійний і оперативний спосіб оплати, а також він добре працює з функцією “PrivatPay”, яку досить легко використовувати – просто натиснути на саму кнопку «Купити», після чого з’являється повідомлення, в якому треба підтвердити оплату.

Можливість оплатити квитки через Liqpay вже з’явилася на сайті “Укразілізниця”. Олександр Войтко, якого ми вже згадували раніше, зазначив, що завдяки цьому компанії вдалося стати більш оперативної як під час оформлення квитків, так і під час повернення, і від цього виграли як клієнти, так і сама компанія. Також тепер компанії вдалося працювати безпосередньо з платіжною мережею PrivatBank без використання сторонніх колл-центрів для оплати.

Варто зазначити, що вже почали знову продаватися квитки на майже 60 напрямків руху поїздів. Тепер квитки можна купити за 90 днів до дати поїздки. Зрозуміло, що в міру зняття карантинних заходів кількість поїздів буде збільшуватися. Зараз УЗ ставить собі за мету забезпечення не тільки максимального комфорту і швидкості, але і безпеки на тлі пандемії коронавируса.