Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 26.03.2020

Київські музеї продовжують роботу в режимі он-лайн

Столичні музеї приєднались до акції безконтактної комунікації — челенджу Ya Gallery #янакарантині, пише Голос України.

Карантинні заходи не можуть накласти мораторій на культуру. В умовах антивірусних обмежень столичні музеї приєднались до акції безконтактної комунікації — челенджу Ya Gallery #янакарантині («челендж» — виклик самому собі, подолання труднощів, зусилля над собою) і продовжують роботу в режимі он-лайн. Національний музей декоративно-прикладного мистецтва відтепер проводить виставки колекцій із своїх фондів на сторінці у Фейсбуці. Там розміщує і цікаві матеріали про окремі пам’ятки з музейної збірки та творчість визначних митців декоративного мистецтва України — художниці Катерини Білокур, лауреата Шевченківської премії Марфи Тимченко та інших.

Національний заповідник «Софія Київська», зачинений через карантин, пропонує для ознайомлення із святинею онлайн-тури, під час яких можна побачити стінопис, виконаний майстрами початку XI століття, величну мозаїку Богоматері Оранти у центральній апсиді храму, каплицю святителя Петра Могили та різноманітні музейні експонати, фрески і графіті, які оповідають, зокрема, про життя князівської родини Володимира Великого і на яких зображені понад п’ятсот окремих святих. Помилуватися красою храму можна вже зараз, перейшовши за посиланням: http://bit. ly/2TXJvHU.

Музей «Кирилівська церква» запрошує на віртуальну історичну вікторину. Виграє у ній той, хто дасть більше правильних відповідей на запитання, які розміщуються на сторінці закладу у Фейсбуці. Переможець отримає можливість разового безплатного входу до музею «Кирилівська церква» на дві особи після завершення карантину. А у «Мистецькому Арсеналі» у режимі он-лайн відбулася презентація щойно виданої книжки Софії Андрухович «Амадока».