Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 23.10.2020

Львів виділить ділянку під будівництво заводу електромобілів

Львівська міська рада планує виділити земельні ділянки у промислових зонах міста для виробництва електромобілів. Про це повідомляє пресслужба установи.

Нині місто напрацьовує рішення щодо сприяння у виділенні ділянки у промзоні «Сигнівка» для виробництва електромобілів. Львів готовий надавати ділянку з мережами, з комунікаціями, по пільговій оплаті.

“Місто підвело всі комунікації до промзони «Сигнівка». Там вже одну ділянку придбало на аукціоні австрійське підприємство «Дунапак». Також на наступному тижні відбудеться аукціон, на який ми виставили 4 ділянки на продаж. З цих чотирьох ділянок попередньо акцептували на участь 5 підприємств, які виявили бажання і будуть брати участь у цьому аукціоні. Ми сподіваємось на те, що усі ділянки будуть реалізовані. Плануємо там створення до 6 тис. робочих місць”, – повідомили у міській раді.

Нагадаємо, 27 жовтня у Львові відбудеться вже 5-й цього року земельний аукціон. Він має стати особливо цікавим для інвесторів. Вперше міська рада продає відразу 4 земельні ділянки, розміщені в одній з найбільших промислових зон Львова — «Сигнівці». Ще одну земельну ділянку площею — 4,6 га, що на вулиці Вернадського, виставляють на аукціон під будівництво медичних закладів на правах оренди. На цю ділянку вже розроблено детальний план, що автоматично виключає зміну цільового призначення.