Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 28.12.2020

Львівська компанія експортує продукцію у більш ніж 40 країн світу

Львівська ізоляторна компанія – один із найбiльших в Європi виробникiв високовольтних iзоляторiв iз загартованого скла. Компанія експортує продукцію у більш ніж 40 країн світу, повідомили у Львівській облдержадміністрації.

Про це пише ШоТам.

Яка продукція?

Львiвська ізоляторна компанiя виготовляє пiдвiсні та штирьові iзолятори із електромеханiчною мiцнiстю вiд 40 до 400 кН рiзної форми та призначення.

Вони можуть використовуватися:

  • для iзоляцiї та крiплення проводiв повiтряних лiнiй електропередач, грозозахисних тросiв;
  • в розподiльчих пристроях електростанцiй i пiдстанцiй постiйного та змiнного струму з частотою до 1000 Гц та температурою навколишнього повiтря вiд – 60С до +50С;
  • для електрифiкованих залiзниць;
  • в районах із атмосферою рiзного ступеня забруднення;
  • в умовах холодного, вогкого та тропiчного клiмату.

«Ми виготовляємо 12 типів склодеталей і 18 типів ізоляторів – в залежності від вимог тої чи іншої лінії. Працюємо практично з усіма типами, які використовуються в Україні і в 78-ми країнах світу. Це свiдчить про вiдмiнну якість та високу експлуатацiйну надiйність наших iзоляторiв. Постійно співпрацюємо із 46 країнами світу», – додає Оксана Динік.

Як зазначається, продукцiя компанiї вiдома в багатьох країнах свiту. Вона пройшла випробування в сертифiкацiйних центрах, лабораторiях та нацiональних iнститутах багатьох країн, відтак, постачається на зовнішній ринок.

У 2012 році переобладнали випробувальну лабораторію,  збудували нову будівлю лабораторії та придбали нове обладнання.  Лабораторія проводить повний перелік приймально-здавальних та типових випробувань комплектуючих та промислових партій ізоляторів.

На підприємстві проводять контроль сировинних матеріалів та скла відповідно до вимог державних і міжнародних стандартів.

Тут працює понад 400 працівників, середня заробітна плата – 17 тис грн.

Читайте також: В Україні запустили Єдиний експортний вебпортал

Довідково

ТОВ «Львiвська iзоляторна компанiя» було створене у 2002 роцi на базi Львiвського iзоляторного заводу, що існував з 1965 року.

Ізолятори, вироблені на Львiвському iзоляторному заводі, успiшно експлуатуються на лiнiях електропередач напруги вiд 10 кВ до 750 кВ в енергетичних системах десятків країн свiту.

У 2003 році компанія отримала сертифікат ISO 9001. З 2013 року впроваджені дві системи: менеджменту навколишнього середовища і охорони здоров’я та безпеки праці. Підприємство постійно покращує чинні системи згідно із найновішими вимогами світових стандартів.