Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 15.02.2021

Мінекономіки презентувало концепцію павільйону України на Всесвітній виставці Expo 2020 Dubai

Урамках офіційного візиту Президента України та Першої Леді в ОАЕ відбулася презентація павільйону України на Всесвітній виставці Expo 2020 Dubai, яка триватиме з 1 жовтня 2021 року по 31 березня 2022 року у м. Дубай.

«Для України дуже важливо бути високо представленою на виставці такого рівня. Ми – серед найбільших експортерів аграрної продукції у світі та робимо значний внесок у продовольчу безпеку багатьох країн», – наголосив Президент України Володимир Зеленський.

На сьогодні вже завершено перший етап будівництва павільйону, наразі ведеться підготовка наступних етапів. Робота павільйону у тестовому режимі запланована на серпень 2021 року.

«Україна вперше на такому рівні, з будівництвом власного павільйону, презентуватиме свій потенціал та досягнення перед світовою спільнотою. Участь у виставці такого масштабу – надзвичайно важлива, адже відкриває нові горизонти та можливості для економічного, туристичного, промислового сектору, а також передбачає нові міжнародні зв’язки та ринки збуту», – прокоментував Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

Національний павільйон України розташований в зоні Opportunity (Можливості), має форму пшеничного колоска, а елементи фасаду повторюють національний орнамент.

Нагадаємо, концепція виставкового павільйону України об’єднана під загальною темою «Smart Ukraine: Connecting Dots». Концепція розкриває прагнення об’єднати точки «Connecting Dots» задля того, щоб підхід «Smart» згуртовував ідеї, думки, винаходи і проекти всього світу.

Через концепцію та наповнення павільйону ми продемонструємо світовій спільноті самобутність українського народу, унікальність культури, його традиції. Це своєрідний діалог між минулим та майбутнім крізь призму інноваційного мислення з використанням сучасних підходів до виставкового простору.

«Павільйон України – це живий організм. Окрім виставкового простору планується насичена і різноманітна програма заходів у сферах культури, спорту, економіки, інвестицій, інновацій, туризму тощо. 4 жовтня 2021 року відбудеться Національний день України», – зазначив заступник Міністра Олександр Романішин.

Джерело: Урядовий портал.