Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 22.02.2021

Мінцифра розширює перелік експертів, які консультуватимуть підприємців від Дія.Бізнес

Міністерство цифрової трансформації України запрошує приватні компанії та експертів стати партнерами національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес.

На національній онлайн-платформі Дія.Бізнес майбутні та діючі підприємці можуть безкоштовно проконсультуватись. Доступні 55 видів консультацій за 12 різними напрямками — продажі, маркетинг, систематизація бізнес-процесів, оподаткування, юридичні питання.

Послуга з надання безкоштовних консультацій функціонує вже 9 місяців. За цей період було надано більше 2200 консультацій підприємцям з різних напрямків і тем. Наразі до проєкту долучились 45+ експертів, які надають свою допомогу підприємцям.

У 2021 році планується розширити коло тем і кількість безкоштовних консультацій.

Що пропонуємо?

Підтримати українських підприємців цінними порадами з напрямків, у яких ви працюєте: маркетинг, продажі, командоутворення, фандрейзинг тощо.

Що очікуємо?

Ви більше 3 років працюєте з бізнесом: надаєте послуги консалтингу або маєте досвід створення власного бізнесу.

Ви готові надавати консультації на волонтерських засадах.

Ви погоджуєтеся з тим, що на консультаціях заборонено будь-які комерційні прояви та схилення підприємців до купівлі продуктів і послуг консультантів у рамках проєкту.

Заповнити анкету можна за посиланням: https://forms.gle/5tBFgrZHtEeka7bj6

Джерело: Урядовий портал.