Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 12.03.2021

Мінцифри підписало меморандум про співпрацю із фондом K.Fund

Міністерство цифрової трансформації України підписало меморандум про співпрацю із фондом K.Fund.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

“Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес і Школа малого та середнього підприємництва (проєкт K.Fund) об’єднують зусилля, щоб розширити освітні можливості для бізнес-середовища”, – йдеться в повідомленні.

Заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан пояснила, що домовленість передбачає широкий перелік спільних дій — залучення експертів Школи малого та середнього підприємництва (проєкт K.Fund) до проведення лекцій в офлайн-центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес і до підготовки публікацій на онлайн-порталі Дія.Бізнес, у майбутньому запуск спільних освітніх програм для підприємців.

Президент фонду K.Fund Лідія Пащук наголосила, що підприємці як активні члени суспільства, які створюють робочі місця та підвищують конкурентоспроможність економіки, мають потребу в нових знаннях та ефективних інструментах для успішного розвитку власної справи. За її словами, співпраця з Мінцифрою, зокрема проєктом Дія.Бізнес задовольнить цю потребу підприємців з різних регіонів України у консультативній та просвітницькій підтримці.

Як повідомляв Укрінформ, на порталі “Дія.Бізнес” запущено інклюзивний проєкт “Бізнес без бар’єрів”, який має надати інформаційну підтримку бізнесу, спрямованого на співпрацю з людьми з обмеженими можливостями.