Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 13.02.2020

На Кіровоградщині збудують овочесховище та цех із виробництва соків

Господарство «Зерновик», яке спеціалізується на рослинництві й овочівництві та має власний елеватор, зводить в Новоукраїнському районі Кіровоградської області овочесховище, на базі якого планує розгорнути виробництво соків.

Про це повідомляє прес-служба Кіровоградської ОДА.

«Наразі елеватор на підприємстві заповнений майже повністю. Там зберігаються різні сільськогосподарські культури: кукурудза, пшениця та насіння соняшнику. У планах цьогоріч завершити будівництво овочесховища, розрахованого на зберігання 4 тис. тон овочів, і запустити цех з виробництва соків. Завдяки цьому з’явиться ще приблизно 35 робочих місць. Розмір інвестицій складе близько 20 млн. грн», – розповів керівник підприємства Володимир Ігнатенко.
Наразі спеціалісти закінчують монтувати каркас об’єкта. Загалом овочесховище розраховане на шість камер для зберігання яблук, по дві камери для зберігання моркви та цибулі, одну камеру для зберігання капусти та ще приміщення складу для готової продукції.
««Зерновик» має замкнутий цикл виробництва, починаючи від вирощування культур і їх переробки та закінчуючи продажем готового брендованого товару. Переконаний, що у підприємства є всі шанси сертифікувати та стандартизувати свою продукцію. Так ми отримаємо ще одну можливість популяризувати Кіровоградщину як потужний аграрно-промисловий край», – відзначив Андрій Балонь, голова Кіровоградської ОДА.