Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 29.07.2020

На Київщині почали будувати завод з виробництва електроніки для автомобілів

У Бориспільському районі Київщини урочисто заклали капсулу з нагоди початку будівництва майбутнього заводу із виробництва мехатронних виробів ТОВ «Костал Україна». Про це повідомляє пресслужба КОДА, пише ШОТАМ.

Як зазначається, товариство «Костал» інвестує у розвиток власного виробництва на Київщині майже 40 млн. євро та створить тут 900 нових робочих місць.

У квітні 2021 року вже очікується початок роботи високотехнологічного виробництва на новому підприємстві ТОВ «Костал» в Бориспільському районі.

«Київщина має ряд переваг серед яких і логістика, і наближеність до столиці, і, найголовніше, кадровий потенціал. В області багато навчальних закладів, що готують висококваліфікованих спеціалістів, які можуть якісно працювати на таких заводах», – підкреслив голова КОДА Василь Володін.

Хто такі КОСТАЛ?

Компанія КОСТАЛ-УКРАЇНА ТОВ є дочірньою компанією німецької фірми LEOPOLD KOSTAL GmbH & Co. Група KOSTAL складається з 31 компанії в 17 країнах світу. Основний вид діяльності компаній групи – розробка і виробництво технологічно передових електронних і електро-механічних виробів для автомобільної промисловості.

Товариство засновано у 2006 році у місті Переяславі. Напрямки діяльності:

  • автомобільна електроніка,
  • контактні системи,
  • промислова електроніка,
  • автоматичне,
  • діагностичне обладнання.

Партнерами компанії є Ford, Audi, Volkswagen, Mercedes, Renault, BMW, SKODA, SEAT.

За всі роки існування підприємство успішно проходило сертифікаційні оцінки та аудити, отримало сертифікати якості ISO TS 16949 та ISO 14001. У 2011 році підприємство отримало Статус якості Q1 від замовника компанії Ford.

На сьогодні ТОВ «КОСТАЛ УКРАЇНА» є найбільшим роботодавцем та платником податків у Переяславі. Станом на 2019 рік колектив ТОВ «КОСТАЛ УКРАЇНА» нараховував близько 1000 працівників.