Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 25.06.2020

На Київщині відкриють науковий парк Unit Agro

На Київщині готують до відкриття Науковий парк «Unit Agro»,  повідомили у пресслужбі Київської облдержадміністрації.

На Київщині завершуються підготовчі роботи зі створення Наукового парку «Unit Agro». Про це йшлося 24 червня на робочій нараді голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна з засновниками та учасниками парку.

«Вже на початку липня ми плануємо приступити до державної реєстрації Наукового парку «Unit Agro».
Обласна влада робить все від нас залежне, щоб створити сприятливі та прозорі умови для створення та функціонування парку. На базі наукового парку вчені та бізнес матимуть змогу працювати. Київщина отримає сучасну платформу для розвитку агропромисловості, ведення освітньої та науково-технічної діяльності», – зазначив очільник області під час розмови з учасниками зустрічі.

За задумом засновників парк дасть змогу вирощувати на території Київщини конкурентоспроможну, органічну продукцію, яка матиме попит як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.

Важливим парк є також для розвитку освітньої, науково-технічної та інноваційної діяльності вчених області. Майбутній парк – це матеріально-технічна база для комерціалізації результатів їхніх наукових досліджень. Сприятиме парк і розвитку та підтримці малого інноваційного підприємництва в державі.

Всі ці та багато інших факторів об‘єднали обласну владу, бізнесменів та вчених у бажанні створити надсучасну площадку для подальшого розвитку агропромисловості та економіки Київщини.

Учасники наради висловили сподівання, що підтримка держави і обласної влади дає надію на швидке завершення процесу реєстрації парку і початок його повноцінної роботи.

В зустрічі взяли участь представники Білоцерківського індустріального парку, Міжнародного фонду сприяння інвестиціям, Білоцерківського національного аграрного університету, департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та інші засновники і майбутні учасники наукового парку.