Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 30.06.2021

На Львівщині відкрили завод з виробництва високопротеїнових кормових добавок

У Буську (Львівська обл.) 23 червня відкрили завод Feednova з виробництва високопротеїнових кормових добавок для сільськогосподарських і домашніх тварин. Про це йдеться у матеріалі «Відкриття переробного заводу Feednova — що всередині» на Kurkul.com.

Як зазначається, це — інвестиційний проєкт групи компаній «Ефективні інвестиції» в партнерстві з нідерландською компанією Mada Participations B.V. та компанією UMG Investments. Загальні інвестиції в завод склали $20 млн.

«Це унікальний проєкт з переробки відходів тваринного походження, що виробляє високоякісні протеїнові домішки, які застосовуються в фармацевтиці, косметології, у виробництві pet food, різних видів комбікормів тощо», — розповів голова наглядової ради групи компаній «Ефективні інвестиції» Ігор Ліскі.

Переробний завод FEEDNOVA на Львівщині стане першим в Україні комплексом, який прийматиме та перероблятиме сировину від зовнішніх постачальників. Щодоби тут виготовлятимуть понад 90 т готової продукції із побічних продуктів тваринництва.

Згодом такі ж комплекси планують побудувати у центральному та південному регіонах країни. Продукти переробки сировини другої категорії будуть високоефективними органічними добривами або можуть бути використані для виробництва біодизеля.

«Зона прийому сировини заводу має 3 бункери, кожен ємністю 60 м3, орієнтовно на 55 тонн завантаженої сировини. В першу чергу працюватимуть 2 лінії: по переробці свинини та птиці. В майбутньому лінія по переробці птиці буде перепрофільована на категорію продукції, що не пройшла вхідний контроль», — йдеться у матеріалі.

Максимально серйозно на виробництві ставляться до системи очистки повітря. За це відповідає хім-колона потужністю 50 тис. м3/год — це ємність, заповнена спеціальними «воланчиками», які з допомогою хімічної обробки знезаражують повітря для першої черги виробництва. Така ж колона передбачена і для другої виробничої черги.

 

kurkul.com