Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 13.09.2022

Нафта дешевшає після підйому напередодні

Ціни на нафту у вівторок, 13 вересня, знижуються після підйому напередодні через побоювання зменшення попиту у зв’язку з жорсткими карантинними обмеженнями в Китаї.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє enkorr.

Вартість листопадових ф’ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $93,7 за барель, що на $0,3 (0,32%) нижче за ціну на закриття попередньої сесії. За підсумками торгів у понеділок ці контракти здорожчали на $1,16 (1,3%), до $94 за барель.

Ціна ф’ючерсів на нафту WTI на жовтень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) становить $87,58 за барель, що на $0,20 (0,23%) нижче за підсумкове значення попередньої сесії. На час закриття ринку напередодні вартість цих контрактів збільшилася на $0,99 (1,1%), до $87,78 за барель.

«Ми не думаємо, що можна чекати на стійке ралі на ринку в найближчому майбутньому. Уповільнення зростання в усіх основних економічних блоках говорить на користь послаблення попиту на нафту на деякий час, і це вже знаходить свій відбиток у ринковій статистиці. Особливо важливий внесок у це робить Китай», – йдеться в огляді експертів Morgan Stanley.

США підтвердили у понеділок, що не бачать можливості швидкого досягнення угоди про поновлення Спільного всеосяжного плану дій.

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що вважає відновлення СВПД найближчим часом малоймовірним через позицію Тегерана. Минулої суботи Німеччина, Франція і Велика Британія висловили «серйозні сумніви» у щирості Ірану в прагненні до відновлення СВПД і попередили, що позиція країни ставить під загрозу перспективи угоди.

 

www.ukrinform.ua