Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 14.07.2022

Новомосковський завод «Інтерпайпу» довів продажі до 70% від довоєнних

У червні ТОВ «Новомосковський посуд» перевиконало скоригований план на 8%

ТОВ «Новомосковський посуд», що входить до групи «Інтерпайп», відновило роботу після зупинення через бойові дії та довело обсяг виробництва та продажу продукції до 70% довоєнних обсягів. Про це йдеться в прес-релізі «Інтерпайп».

«З моменту масштабного вторгнення російських окупантів на територію України виробництво «Новомосковського посуду», як і всі заводи «Інтерпайпу», було повністю паралізоване. Перший місяць виробництво вимушено простоювало, було втрачено контракти з традиційними клієнтами в Середній Азії та СНД. Внутрішні продажі впали майже до нуля», – йдеться у повідомленні.

У квітні підприємство відновило роботу в одну зміну, але зіткнулося з багатьма проблемами. Зокрема, різко зросли ціни на сировину та електроенергію. Більше того, через руйнування логістики транспортне плече доставки продукції збільшилося майже втричі.

«Крім того, через руйнування та окупацію Маріуполя втрачено постачальника х/к металу для виробництва емальованого посуду. Зараз у нас є запас сировини на два місяці, що дасть змогу утримати рівень виробництва та зберегти робочі місця. Підприємство шукає нових постачальників, головним чином в ЄС», – зазначає компанія.

За словами директора заводу Миколи Коби, підприємство розширює продаж посуду до Європи, оскільки споживачі відмовляються від російської продукції. Також розширено клієнтську базу та розроблено маршрути в дружніх країнах.

«У травні ми відновили роботу з найбільшими українськими клієнтами – мережами АТБ та «Епіцентр», спростили систему знижок для інших групових клієнтів, оскільки їхні склади в Харкові та Києві були знищені бомбами. Підтримуємо тренд і в липні готуємося до випуску десятків тисяч виробів із патріотичними мотивами», – додав він.

Раніше «Інтерпайп» вперше від початку війни освоїв випуск нового типу коліс на ринку Євросоюзу. Відповідний продукт призначений для вагонів електрорухомого складу залізниць колії 1435 мм. Перша партія коліс вже відвантажена замовнику.

«Інтерпайп» – міжнародна вертикально інтегрована трубно-колісна компанія, що входить до топ-10 виробників безшовних труб у світі та топ-3 виробників цільнокатаних залізничних коліс.

 

gmk.center