Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 10.04.2020

Обсяги продажу на РДН ОЕС України за перші 10 днів квітня зменшились порівняно з першою декадою березня

З моменту запуску з 1 липня 2019 року незалежного ринку електричної енергії в Україні учасники отримали змогу вільно закуповувати та продавати електроенергію на спеціалізованих торгівельних майданчиках та відповідних ринках, одним з яких є ринок «на добу наперед».

РИНОК «НА ДОБУ НАПЕРЕД» (РДН) – сегмент ринку, на якому здійснюється купівля‐продаж електричної енергії на наступну добу за днем проведення торгів за вільними конкурентними цінами.

За даними ДП «Оператор ринку» обсяги продажу за перші десять днів квітня 2020 року на РДН Об’єднаної енергетичної системи України щоденно були нижчими порівняно з першими 10 днями березня 2020 року.   Така тенденція може бути обумовлена зниженням споживання електричної енергії у зв’язку з поточної «карантинною» ситуацією, що призводить до зниження обсягів споживання промисловими та комерційними споживачами.

Матеріал підготовлено відділом досліджень промислово-сировинних ресурсів та енергетики. У відділі ви можете замовити цінові довідки із підтвердженням цін електричної енергії на РДН ОЕС України, а також порівнянням середньозважених цін за необхідний період на зазначеному ринку.  Детальніше ознайомитись з переліком послуг відділу досліджень промислово-сировинних ресурсів та енергетики ДП “Держзовнішінформ” можна за посиланням – http://bit.ly/2UXNl4M.

Порівняльний графік добового обсягу продажу електричної енергії на РДН ОЕС

за перші 10 днів квітня 2020 та перші десять днів березня 2020