Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 08.09.2020

Олег Немчінов зустрівся із керівником представництва в Україні Латвійського Агентства розвитку та інвестицій

У рамках роботи Міжурядової українсько-латвійської комісії з питань економічного, промислового і науково-технічного співробітництва Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов провів зустріч із керівником представництва в Україні Латвійського Агентства розвитку та інвестицій Мєжулісом Айнарсом.

«Під час зустрічі представили пану Мєжулісу керівника UkraineInvest Сергія Цівкача. Обговорили організацію 8-го засідання Комісії, що має відбутися на початку листопада. Також розвиток торгових відносин, можливість розширення постачальників продуктів харчування на латвійський ринок, побудови спільної залізничної магістралі, використання латвійських портів для транзиту, інвестиційну допомогу Латвійського державного банку українському бізнесу», – розповів Олег Немчінов, Міністр КМУ.

Нагадаємо, що Комісія створена та функціонує у відповідності до статті 3 Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Латвійської Республіки про економічне, промислове та науково-технічне співробітництво від 5 жовтня 2005 року. Основні напрями співробітництва: торгівля, інвестиції, сільське господарство, транспортна та промислова сфера, туризм, охорона навколишнього середовища, стандартизація і технічне регулювання, освіта, наука, молодіжна політика та спорт, міжрегіональне співробітництво. Останнє, 7-ме, засідання Комісії відбулося у травні 2019 року.

Джерело: Урядовий портал.