Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 16.06.2020

Олексій Чернишов: Ми зосередили увагу на розвитку регіонів

5 червня 2020 року відбулась прес-конференція Олексія Чернишова,  Міністра розвитку громад та територій України «100 днів  Уряду – звіт Мінрегіону». З огляду на погіршення епідеміологічної ситуації в країні прес-конференція пройшла в онлайн-форматі.

Міністр доповів про головні виклики та досягнення Мінрегіону за цей строк та окреслив нові завдання та пріоритети. За словами Міністра, «не зважаючи на епідемію COVID-19, команда Мінрегіону довела до логічного завершення складний процес узгодження перспективних планів усіх 24 областей України, які стануть основою нового адміністративно-територіального устрою; продовжує роботу над іншими реформами, які було заплановано до початку карантину; триває реалізація програми Президента «Велике будівництво».

Окрему увагу Олексій Чернишов приділив темі децентралізації в Україні,  розставив акценти у питаннях про зміну тарифів в системі житлово-комунального господарства та зупинився на  реформі ДАБІ. «Ми зосередили увагу на розвитку регіонів, зокрема,  наразі реалізується низка проектів та реформ в напрямках містобудування та енергоефективності. Триває робота над безперебійним функціонуванням житлово-комунального господарства», – підкреслив Міністр.

Як зазначив наприкінці прес-конференції Міністр розвитку громад та територій України, «жодний напрямок діяльності Мінрегіону, жоден започаткований проект не зупинився протягом пандемії!»

Міністр відповів на питання журналістів. Презентаційні матеріали доступні за посиланнями на офіційні джерела Мінрегіону: https://youtu.be/nn11kOODyGA та https://youtu.be/usabqL6ALaI.

Джерело: Урядовий портал.