Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 26.10.2020

Ольга Стефанішина: Україна уже впроваджує складні реформи

Зараз Україна впроваджує складні реформи щодо яких раніше бракувало політичної волі. На цьому наголосила Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина під час відеоконференції «Саміт ЄС-Україна: шлях вперед».

«Поглянувши на ту роботу, яку ми зробили, а також законодавство, яке вже впровадили, ми побачимо, що Україна рухається гарними темпами у реформах. Водночас ми підійшли до етапу з більш складним порядком денним і сьогодні робимо те, чого раніше ніколи не було в Україні. Це і земельна реформа, і банківська реформа, анбандлінг «Нафтогазу» та «Укренерго». Це ті реформи, які потребували дійсно твердої політичної волі», – зазначила Ольга Стефанішина.

Вона підкреслила, що такі реформи повністю відповідають обраному курсу України на інтеграцію до ЄС. Разом з тим брак комунікації часом стає приводом для інформаційних атак з боку окремих політичних сил.

«Сьогодні підтримка інтеграції України до ЄС і НАТО найвища з 2014 року. Водночас ми потребуємо нової великої цілі у наших відносинах, яку можуть запропонувати Євросоюз і НАТО. Якщо ми говоримо про План дій щодо членства в НАТО, то він дав би потужний поштовх для швидких трансформацій у секторі оборони. Так само це б працювало і щодо курсу на зближення з Європейським Союзом», – наголосила Віце-прем’єр-міністр.

Джерело: Урядовий портал.