Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 20.01.2022

Португальська компанія планує розмістити у Вінниці завод будматеріалів

Португальська компанія «ТІСІЕС» (TCS) підтвердила намір розмістити у Вінниці завод будматеріалів, запланований обсяг інвестицій – 33 млн євро.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов, передає Укрінформ.

«Ще один інноваційний завод з’явиться у Вінниці на території індустріального парку. Португальська компанія TCS підтвердила свої інвестиційні наміри. Будівництво об’єкту розпочнеться вже цього року. Сьогодні з нашими партнерами підписали відповідні угоди у рамках меморандуму про співпрацю», – написав Моргунов.

За його словами, компанія TCS планує інвестувати у створення підприємства з виробництва будівельних матеріалів близько 33 млн євро. Завершити будівництво заводу у повному обсязі компанія планує 2025 року. Утім, випускати продукцію воно розпочне вже 2023-го.

Як уточнили у Вінницькій міській раді, після завершення всіх етапів будівництва на підприємстві передбачається створити понад 200 робочих місць. Тут вироблятимуть будівельні блоки за інноваційною системою та європейськими стандартами.

З компанією TCS міськрада співпрацює з 2019 року у межах підписаного меморандуму про взаєморозуміння. У середу, 19 січня, інвестор та міськрада підписали додаткові угоди – договір суборенди земельної ділянки та договір про здійснення господарської діяльності ТОВ «ТІСІЕС Українські Інвестиції» у межах Вінницького індустріального парку.

Як повідомляло агентство, днями компанія HEAD Group – провідний виробник спортивного спорядження у світі, отримала дозвіл від Державної інспекції архітектури та містобудування України на початок будівництва заводу ТОВ «Хед Вінниця» з виробництва спорядження для зимових видів спорту на території вінницького території індустріального парку «Вінтер Спорт».

 

www.ukrinform.ua