Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 17.08.2020

Прем’єр-міністр проводить зустріч з представниками великого українського бізнесу

За ініціативи Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля у Клубі Кабінету Міністрів відбувається зустріч представників Уряду, Офісу Президента, керівництва Національного банку та українського бізнесу. Учасники дискусії обговорюють питання розробки Національної економічної стратегії України, яка розрахована на наступні 10 років. На зустрічі присутні власники та топ-менеджери більше 50 компаній.

Прем’єр-міністр України розпочав зустріч з висловлення подяки представникам бізнесу, які зробили значний внесок і допомогли та продовжують допомагати у боротьбі з пандемією.

Голова Уряду також детально окреслив мету сьогоднішньої зустрічі. За його словами, Україна має всі можливості для того, аби стати однією з провідних високорозвинених європейських держав. Для цього країні потрібна послідовна державна політика та системні реформи, які не мають зупинятися за будь-яких змін в державі. Все це має бути покладено в основу «Національної економічної стратегії 2030».

«Якщо ми дивимось на 10 років вперед, то стратегічними напрямками державної політики мають бути впровадження найкращих європейських практик, які стосуються покращення стандартів безпеки, ведення бізнесу та якості життя. Ми рухаємось у Європу та активно працюємо з Європейським Союзом над оновленням Угоди про асоціацію з ЄС», — зазначив Денис Шмигаль.

Під час зустрічі були представлені 7 векторів розвитку України, які стануть основою розробки стратегії: промисловість, агросектор, видобування, транспортні коридори, IT та R&D, інфраструктура, енергетичний сектор.

Джерело: Урядовий портал.