Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 20.07.2021

Проєкт USAID щодо підтримки розвитку малого та середнього бізнесу збільшує фінансування

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» збільшує фінансування.

Про це повідомляє пресслужба проєкту у фейсбуці.

Фінансування збільшується у межах програми грантів «Посилення та трансформація економіки Cхідної України (Донецька, Луганська області та Приазов’я) шляхом підтримки сталого розвитку малих та середніх підприємств».

Загальний обсяг фінансування буде збільшений із $3 млн до $4,5 млн.

Подати заявку на грантове фінансування, ознайомитись із вимогами до аплікантів, дізнатись про види потенційної грантової діяльності, у підтримці яких Проєкт USAID найбільше зацікавлений, можна за посиланням.

Про проєкт

Проект USAID «Економічна підтримка Східної України» надає технічну допомогу та співінвестиційну підтримку мікро-, малим та середнім підприємствам, надавачам фінансових послуг, навчальним закладам, містам та об’єднаним територіальним громадам.

Підтримка Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) надасть можливість партнерам отримувати та використовувати кращі технології, відбудовувати бізнес і розширювати його на нові ринки, підвищувати його потенціал, користуватися новітніми рішеннями у сфері ІТ та обміну інформацією.

Програми здійснюватимуться партнерами, бізнес-моделі, стратегії росту та повноваження яких відповідають завданням Проекту USAID, та які демонструють свою готовність до їхньої реалізації.

Діяльність Проекту «Економічна підтримка Східної України» зосереджена на трьох основних завданнях: стабілізація економіки, підтримка сталого розвитку бізнесу та розбудова довіри до економіки Східної України.

Головне фото: ti-ukraine.org.

 

shotam.info