Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 10.06.2022

Рудник «Суха Балка» досягнув довоєнних обсягів видобутку руди

Рудник «Суха Балка» компанії DCH Steel досягнув довоєнного рівня видобутку залізної руди. Про це йдеться у корпоративній газеті DCH Steel.

За словами Сергія Лопатіна, що тимчасово виконує обов’язки гендиректора «Сухої Балки», у травні планові показники видобутої гірничої маси становили приблизно 2,7 млн ​​куб. м. Досягнутий показник перевищує плановий на понад 200 куб. м.

«Сумарний показник нарізних робіт шахти ім. Фрунзе та шахти «Ювілейна» становив близько 1,3 тис. погонних метрів», – додав він.

Крім того, наголошується, що Дніпровський металургійний завод, що входить до DCH Steel, частково відновив виробництво. Після тривалого простою на прохідних запрацювали алкотестери.

«Повернення до такої важливої ​​процедури обумовлене тим, що зараз підприємство хоч і не на повну потужність, але працює», – йдеться у газеті.

Зазначимо, у квітні Дніпровська ОВА повідомила про відновлення роботи прокатного цеху одного з металургійних підприємств області. Керівники заводу вказали, що потужності підприємства завантажено на 100%. Цех був у простою з початку року.

У свою чергу, «Метал Експерт» заявив, що запустили в роботу саме ДМЗ. З початку року прокатний цех заводу зупинили через ремонти, але у квітні оновлені потужності почали виконувати отримані замовлення від українських підприємств. Дефіциту матеріалів та енергоресурсів не наголошувалося.

Як повідомляв GMK Center, копальня «Суха Балка» не зупиняв виробництво в умовах військового стану, водночас металургійне виробництво на ДМЗ вирішили  тимчасово зупинити.

Рудник «Суха Балка» спеціалізується на видобутку залізної руди підземним способом при потужності близько 3,1 млн тонн на рік. До складу рудника входять шахти «Ювілейна» та ім. Фрунзе.

Дніпровський МЗ – металургійне підприємство повного циклу, що входить до групи DCH. Виробляє напівфабрикати та фасонний прокат: швелер, куточок, рейки. Основна продукція – квадратна заготовка (постачається до Туреччини та Єгипту), швелер, що  має широку географію експорту (країни Європи, Азії, Африки), а також чавун, що експортується переважно до Туреччини.

 

gmk.center