Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 02.09.2020

Середньозважена ціна РДН ОЕС у серпні зросла порівняно з липнем

Показник середньозваженої ціни на РДН Об’єднаної енергетичної системи України (ОЕС) за серпень 2020 року за розрахунками ДП «Держзовнішінформ» підвищився відповідно до липня 2020 року більше ніж на 8%.  Останній тиждень серпня 2020 добові середньозважені ціни на РДН ОЕС були значно вищими за показники липня 2020. Тенденція зберігається і на початку вересня. Показники добової середньозваженої ціни РДН ОЕС 1, 2 вересня 2020 склали відповідно – 1552.77 грн/МВт•год та 1591.96 грн/МВт•год без ПДВ тоді як 1, 2 серпня 2020 показники складали 969.53 грн/МВт•год та 895.90 грн/МВт•год без ПДВ відповідно.

(РДН) – РИНОК «НА ДОБУ НАПЕРЕД» – сегмент ринку, на якому здійснюється купівля‐продаж електричної енергії на наступну добу за днем проведення торгів за вільними конкурентними цінами.

Матеріал підготовлено відділом досліджень ринків промислово-сировинних ресурсів, енергетики та інфраструктури. У відділі можливо замовити інформаційні послуги щодо ринку електричної енергії:

  • довідки щодо середньозважених цін на електричну енергію на ринку «на добу наперед» (РДН) або внутрішньодобовому ринку (ВДР)  ОЕС України на обрані дати або на вказаний період;
  • довідки щодо порівняння середньозважених цін на електричну енергію на ринку «на добу наперед» (РДН) або внутрішньодобовому ринку (ВДР) ОЕС України за датами або періодами, із розрахунком їх зміни у абсолютному та відсотковому значенні.

Детальніше ознайомитись з переліком послуг відділу досліджень промислово-сировинних ресурсів та енергетики ДП “Держзовнішінформ” можна за посиланням – http://bit.ly/2UXNl4M.