Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 31.10.2019

Сьогодні стартував XIX Міжнародний економічний форум «Invest In Lviv Region»

Львів стає традиційною локацією для проведення форумів, конференцій та дискусій у різних сферах за участі закордонних експертів. Сьогодні стартував XIX Міжнародний економічний форум «Invest In Lviv Region». Як зазначив під час відкриття заходу міський голова Львова Андрій Садовий, зараз тривають перемовини міста з областю щодо створення спільного інвестиційного офісу, який би разом працював задля залучення в регіон потужних іноземних і українських компаній та інвестицій.
«Львів — безпечний, комфортний та привабливий для того, щоб інвестувати сюди кошти й робити успішні справи. Ми почали розмову з головою облдержадміністрації про створення спільного інвестиційного офісу — Львів та область. Це має бути одна потужна команда, яка повинна використовувати всі можливості в конкурентному світі, тому що сьогодні за інвестиції йде велика боротьба — і не тільки в Україні, але й у світі. Тому ми будемо створювати такі умови, щоб Львів і Львівська область давали найкращу пропозицію, і щоб інвесторів було не просто багато, а щоб вони були тут найкращі», — зазначив міський голова.

Він також наголосив на тому, що Львів та Львівщина унікальні в Україні саме завдяки тому, що сюди можна інвестувати й зрештою отримати хороші прибутки, перебуваючи в безпеці.

Зазначимо, що форум триватиме два дні — 31 жовтня та 1 листопада.

Заплановано, що заходи першого дня цьогорічного економічного форуму охоплюватимуть чотири блоки: «Аутсорсинг бізнес-процесів як інструмент динамічного розвитку економіки Львівщини», «Впровадження нових технологій. Еволюція промислового виробництва», «Індустріальні парки як прогресивний інструмент залучення технологічних компаній» і «Фінансові інструменти розвитку: світова практика та перспективи для України». Відтак, Львівська міська рада має намір представити інвестиційні проєкти, які є важливими для міста і можуть бути цікавими для закордонних та українських інвесторів.

Другого дня форуму передбачено проведення тематичних заходів у сферах агропромислового розвитку, експорту, туризму, міжнародної технічної допомоги та енергозбереження й відновлюваної енергетики. Зокрема, заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко презентуватиме напрацювання міста в напрямі розвитку конференц-індустрії, сфери ділової гостинності та туризму.

Серед основних завдань форуму організатори відзначають представлення України як безпечної території для ведення бізнесу, діалог між владою і бізнесом, активізацію транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами.