Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 19.07.2017

Відновлення діяльності ДП «Національний проект «Енергія природи»

Директор ДП «Держзовнішінформ» Богдан Дубас і в. о. директора ДП «Національний проект «Енергія природи» Анатолій Іванов підписали меморандум про співробітництво та взаємодію.

«Наші головні пріоритети – впровадження новітніх технологій в енергетиці і підтримка розвитку енергозберігаючих технологій. Мета національного проекту «Енергія природи» – підвищення енергетичної незалежності України через диверсифікацію джерел енергопостачання, зокрема використання альтернативних джерел виробництва електроенергії», – наголосив Анатолій Іванов у розмові з Богданом Дубасом.

«Ми завжди готові сприяти економічній модернізації України, – зазначив директор ДП «Держзовнішінформ» Богдан Дубас. – З огляду на широкий спектр завдань проекту, ДП «Держзовнішінформ» пропонує проведення дослідження ринку відновлюваних джерел енергії України. Зокрема, пропонуємо почати нашу співпрацю з дослідження технічного та технологічного потенціалу галузі вітчизняного машинобудування щодо можливостей виготовлення вітрових турбін, сонячних батарей та обладнання для гідроенергетики».

Діяльність ДП «Національний проект «Енергія природи» спрямована на реалізацію державної політики у сфері енергоефективності та розвитку відновлюваної енергетики (розробка, супровід та реалізація інвестиційних проектів виробництва альтернативної та відновлюваної енергії), переробки та утилізації відходів, а також вирощування, переробки та реалізації біоенергетичних культур тощо.

Прес-служба ДП «Держзовнішінформ»