Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 04.02.2020

Тимофій Милованов провів робочу зустріч із міністром торгівлі Турецької Республіки Рухсар Пекджан

3 лютого 2020 року у м. Київ у рамках Восьмого засідання Стратегічної ради високого рівня під головуванням Президента України Володимира Зеленського та Президента Турецької Республіки Реджепа Ердогана відбулась двостороння зустріч міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофія Милованова з міністром торгівлі Турецької Республіки Рухсар Пекджан,повідомляє прес-служба Мінекономіки.

Керівники економічних напрямів Урядів обох країн підтвердили налаштованість на поглиблення торговельно-економічного співробітництва між Києвом та Анкарою.

У ході бесіди посадовці торкнулися питань укладання Угоди про вільну торгівлю між Урядом України та Урядом Турецької Республіки та поглиблення співпраці у митній сфері. Окремо були обговорені шляхи розширення інвестиційного співробітництва.
Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, як співголова Української частини Міжурядової українсько-турецької комісії з торговельно-економічного співробітництва підтвердив готовність до проведення її Дванадцятого засідання найближчим часом у м. Київ.

У свою чергу, Міністр торгівлі Турецької Республіки повідомила, що на даний момент Турецькою стороною опрацьовується питання можливості проведення чергового засідання Комісії до кінця І кварталу 2020 року.

Тимофій Милованов також повідомив про результати впровадження ключових реформ в Україні, зокрема про кроки Уряду у напрямі проведення земельної реформи та відкриття ринку землі.