Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 09.02.2021

У лютому пройде перша Міжнародна конференція для авторизованих експортерів

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України проведе низку заходів для вітчизняних підприємств, які планують експортувати свою продукцію за кордон.

Перша Міжнародна конференція з питань діяльності авторизованих експортерів відбудеться 18 лютого в клубі Кабінету Міністрів України. Говоритимуть про розвиток підприємств, виробничу кооперацію з компаніями Євросоюзу, що може стати одним із ключових чинників економічного зростання України.

Планується, що від Мінстратегпрому участь у заході візьмуть Віце-прем’єр-міністр – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський та заступник Міністра з питань європейської інтеграції Юрій Петровський.

Серед спікерів також буде заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства – Торговий представник України Тарас Качка.

Учасники конференції дізнаються, що таке статус схваленого експортера, як отримати такий статус і які переваги він надає. Ітиметься також про те, на яку державну підтримку може розраховувати експортер в контексті розвитку торгівлі з Євросоюзом. Окрім того, спікери розкажуть про перспективи й ризики для ключових галузей економіки, котрі несе оновлення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Цільовою аудиторією заходу є українські виробники, які вже отримали чи планують отримати статус схваленого експортера до ЄС.

Організаторами Міжнародної конференції з питань діяльності авторизованих експортерів стали Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України, Українська асоціація бізнесу і торгівлі (UBTA), Асоціація експортерів і імпортерів «ЗЕД», а також Координаційна рада з виробничо-логістичних питань.

Участь у заходу можна взяти як наживо, так і онлайн.

Зареєструватися на конференцію можна тут.

Джерело: Урядовий портал.