Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 06.08.2020

У Міноборони створено Раду сприяння імплементації реформ

Наказом Міністерства оборони України при оборонному відомстві утворено Раду сприяння імплементації реформ. Днями у Центральному будинку офіцерів у Києві відбулося її перше установче засідання. Присутні на заході представники громадського сектору, які входитимуть до її складу, висловили свої думки та пропозиції щодо організації роботи, а також обговорили конкретні пропозиції до положення про Раду. Засідання відбулося під головуванням заступника Міністра оборони Ігоря Старобінського, якого призначено Головою цього консультативно-дорадчого органу.

«Створення Ради сприяння імплементації реформ ініціював Міністр оборони України Андрій Таран. Такий крок є свідченням незворотності впровадження реформ у оборонній сфері, адже мета оборонної реформи є незмінною – це досягнення відповідності критеріям членства в НАТО, приведення сектору безпеки та оборони України до стандартів Альянсу, удосконалення системи демократичного цивільного контролю», – зазначив Ігор Старобінський.

За словами заступника Міністра оборони, з-поміж інших завдань, які вирішуватиме Рада – забезпечення ефективної імплементації заходів реформування в контексті реалізації політики євроатлантичної інтеграції, залучення інвестицій і міжнародної технічної допомоги для реалізації реформ.

Також Рада сприятиме реформуванню єдиної інформаційної системи управління оборонними ресурсами та інформуватиме громадськість і експертне середовище про зміст, стан розроблення і реалізації окремих напрямів оборонної реформи.

Джерело: Урядовий портал.