Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 28.02.2023

У Prozorro провели 167 аукціонів з продажу прав на промисловий вилов риби

У державній системі Prozorro.Продажі станом на 27 лютого відбулися 167 аукціонів з продажу права на укладення договорів на право спеціального використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства меліорації та рибного господарства України.

“Станом на 27.02.2023 у державній системі «Прозорро.Продажі» опубліковано 335 оголошень про проведення аукціонів з продажу права на укладення договорів на право спеціального використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) шляхом електронних торгів.167 аукціонів відбулося. 67 опубліковано протоколів за результатами аукціонів”, – йдеться у повідомленні.

Зауважується, що розпочали підписання договорів за результатами проведення аукціонів, які одразу будуть надіслані переможцям на електронні адреси, які вони зазначали при реєстрації.

“Протягом поточного тижня заплановано продовження підписання договорів з переможцями аукціонів. Черговим етапом оформлення права на промисловий вилов водних біоресурсів є укладання дозволів на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах). Важливо, що розміри пропозицій за лоти в рази вищі за початкові вартості лотів”, – розповів т.в.о. голови Держрибагентства Ігор Клименок.

Станом на 27 лютого у державній системі Prozorro.Продажі провели такі аукціони:

  • Київське водосховище – запланований 21 лот, вже відбулись 12 аукціонів;
  • Канівське водосховище – заплановані 39 лотів, відбувся 21 аукціон;
  • Кременчуцьке водосховище – заплановані 80 лотів, відбулись 53 аукціони;
  • Кам’янське водосховище – заплановані 45 лотів, відбулись 33 аукціони;
  • Дніпровське водосховище – запланований 21 лот, відбулись 6 аукціонів;
  • Каховське водосховище – заплановані 70 лотів, аукціонів ще не було;
  • річка Дунай – заплановані 27 лотів, відбулись 15 аукціонів;
  • річка Дністер -заплановані 18 лотів, відбулись 13 аукціонів;
  • Дніпровсько-Бузька гирлова система – заплановані 50 лотів, відбулись 14 аукціонів.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів України 31 грудня 2022 року ухвалив постанову про запровадження електронних аукціонів з продажу права на укладення договорів на право спеціального використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах).

 

www.ukrinform.ua