Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 27.04.2020

У США назвали найпопулярніші криптовалюти

Агентство Weiss Crypto Ratings в новому рейтингу криптовалютних проектів поставило вищу оцінку з технологічності чотирьом блокчейнам: Cardano, Tezos, Cosmos і Fantom, повідомляє Bits.Media.

Рейтинг складається щотижня і включає різні категорії. Проекти оцінюються за технологічністю, співвідношенням прибутковості і ризику, а також прийняттям.

Про це пише finance.ua.

У категорії “Технології” “відмінно” отримали тільки вищеназвані проекти, а BTC був оцінений лише як “непоганий” проект. При цьому Ethereum заслужив оцінку “хороший”.

На поточний момент в рейтингу налічується 123 монети і токени. Найвища загальна оцінка – B, а за шкалою співвідношення прибутковості до ризику жодна криптовалюта не отримала оцінку вище D.

Цікаво, що з чотирьох названих монет за останню добу три подорожчали більш ніж на 10%. І лише монета Fantom додала тільки 5%. Зростанню альтернативних криптовалют допомогло і зростання біткойнів, який минулого тижня додав більше 6%.

Нагадаємо, що при складанні рейтингу аналітики Weiss Crypto Ratings створюють п’ять рівнів математичної моделі, які беруть дані за технологією проекту, прийняттям, ризиком і розвитком.

Після цього дані обробляються власним ПЗ, яке визначає важливість кожного компоненту і перспективу подальшого успіху або провалу компанії. Weiss Crypto Ratings підкреслює, що не отримує грошей від проектів, що входять до рейтингу, тому він цілком об’єктивний.

Наразі загальний рейтинг B+ мають тільки два проекти – “Біткойн” і “Ефіріум”. При цьому в лютому оцінка “Біткойна” піднімалася до A-, але потім знову була знижена.

Нагадаємо, 12 березня курс біткойна обвалився до $5000, а наступного дня деякий час перша криптовалюта торгувалася нижче $4000.

Раніше аналітик Пітер Брандт казав, що ціна біткойна знизиться до $5500 до липня 2020 року. Тобто, на його думку, навіть переполовинювання винагороди майнерам не допоможе першій криптовалюті досягти нових висот, принаймні найближчим часом.