Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 30.03.2020

У Veterano Pizza можна «підвішувати» піцу для медиків

Мережа піцерій Veterano Pizza запустила флешмоб із доставки піци «усім борцям із коронавірусом»: медикам, пожежникам, поліцейським та нацгвардійцям. Про це повідомив співзасновник Veterano Pizza та креативної агенції Мічурін Дмитро Логгінов.

Піца для борців з коронавірусом

У Veterano Pizza закликають «підвішувати» (оплачувати для іншого) піцу, яку працівники піцерії доставлять пожежникам або лікарям. Підвісити піцу можна телефоном 0-800-333-444 або через форму на сайті.

«Настав час знову об’єднатися проти вкрай масштабної загрози. Ми вже бачимо, що державні інституції не готові і не можуть самостійно впоратися із ситуацією», – пише він.

Безкоштовна доставка

Із 17 березня командою #VeteranoPizza перейшла на режим доставки та «take away». Замовлення можна буде зробити через сторінку у FB, а також за номером телефону 0800 333 444

“Безпека команди та замовників для нас завжди на першому місці. Ми хочемо зробити все можливе, аби зробити наш внесок у боротьбу із тією загрозою перед якою зараз стоїть увесь світ”, – йдеться у повідомленні.

Що роблять для безпеки?

1. Вводять систему безконтактної доставки. Вам буде достатньо позначити це в коментарях до замовлення та сплатити онлайн.

2. Усі кур’єри будуть одягнуті в рукавички та захисні маски під час контакту із замовником.

3. Кожен співробітник та кур‘єр проходить контроль температури тіла та самопочуття перед початком робочого дня

4.Просять всіх максимально відмовитись від оплати готівкою та використовувати платіжні термінали, або оплату на сайті #NoMoreCash.

Готівка, яка буде потрапляти кур’єрам, буде запаковуватись у спеціальні пакети та проходити процедуру кварцування.

5. Заходи санітарного контролю на наших піцеріях стали ще жорсткішими.⠀

“Відставити паніку, проведіть цей час з користю та у колі рідних зі смачною піцою від Veterano🍕Бажаємо Вам здоров’я та не падати духом!” – додають у компанії.