Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 11.05.2021

У Європейському інвестбанку назвали найбільш привабливі галузі в Україні

Голова представництва Європейського інвестбанку в Україні Жан-Ерік Де Загон назвав харчову та ІТ галузі найбільш привабливими для інвестицій в Україні.

Про це він розповів в етері “Доброго європейського ранку, Україно”.

Очільник представництва зауважив, що в Україні є чимало перспективних секторів.

Зокрема, український ґрунт є “одним із найкращих, якщо не найкращим у світі”, що є передумовою для розвитку харчової промисловості.

“Але я вважаю, для України важливо займатися не просто зерном, наприклад – щоб ви переходили до більш складних речей. Думаю, це може бути органічна продукція”, – пояснив він.

“Ви маєте все: маєте сонце, маєте воду та маєте ґрунти. Тому мені здається, що ви можете рухатися у бік органічних, екологічно чистих продуктів. Якщо ви маєте багато коштів, я би розглянув цей напрямок”.

Крім того, Де Загон наголосив, що ІТ сфера “є дуже сильною”, й інвесторам також варто звернути на неї увагу.

Також він згадав про “зелену економіку” та пояснив, що ЄІБ готовий допомагати українській владі на шляху розвитку у цьому напрямкові та відчуває потужну підтримку з боку уряду.

Крім “зеленого напрямку”, він зауважив на підтримці банком східних регіонів України. Основними пріоритетами для ЄІБ в Україні також є інфраструктурні проєкти, енергетика та приватний сектор.

 

www.epravda.com.ua