Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 06.12.2021

UBTA ЗАПРОШУЄ НА КРУГЛИЙ СТІЛ: «НАЙКРАЩІ ПРАКТИКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ДОСТАВКИ ТОВАРІВ В УМОВАХ ОБМЕЖЕННЯ КІЛЬКОСТІ ДОЗВОЛІВ НА МІЖНАРОДНІ АВТОПЕРЕВЕЗЕННЯ»

Автомобільні перевезення є основою експортних та імпортних операцій між Україною та країнами ЄС. Наразі існує нестача універсальних та транзитних дозволів, що призводить до перебоїв у роботі профільних компаній, особливо наприкінці року: вартість перевезень зростає вдвічі за кожен рейс, а кількість доступних українських автомобілів стає мізерною. Це вкрай негативно впливає на усю сферу українських автомобільних перевезень та розмір витрат на експортно-імпортні операції для українських підприємств.

У таких умовах кожного року перед бізнесом встає питання, що робити цього разу, аби зберегти свої позиції на ринку, не втратити репутацію надійного контрагента та отримати позитивний фінансовий результат від зовнішньоекономічної діяльності.

Для пошуку можливих шляхів вирішення окреслених проблем, що виникають у перевізників, Українська асоціація бізнесу і торгівлі (UBTA) та Асоціація «ЗЕД» за сприяння Міністерства інфраструктури України організовують круглий стіл на тему: «Найкращі практики організації доставки товарів в умовах обмеження кількості дозволів на міжнародні автоперевезення».

Метою круглого столу є представлення широкого спектра думок, точок зору та рекомендацій експертів-практиків на обрану тему, обмін досвідом щодо організації перевезень в складних умовах обмеження кількості дозволів на міжнародні автоперевезення. На круглому столі виступлять представники компаній-виробників, профільних організацій та бізнес-асоціацій.

Зустріч пройде 10 грудня, з 11:00 до 13:00 у форматі онлайн.

До участі запрошуються:

  • Експортери
  • Імпортери
  • Виробники
  • Перевізники
  • Експедитори
  • Логісти
  • Бізнес-асоціації

 

Реєстрація обов’язкова. Долучитись до зустрічі можна за посиланням: https://forms.gle/gcBJK2DnKfH3d5wH6

 

Детальніше з програмою круглого столу можна ознайомитись за посиланням: https://cutt.ly/UYpWQ2t