Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 19.05.2020

Украерорух проводить масштабну модернізацію системи зв’язку

Украерорух встановить сучасне обладнання зв’язку на 30 аеронавігаційних об’єктах по всій Україні, що підвищить безпеку польотів у повітряному просторі під відповідальністю України.

Про це повідомили у пресслужбі компанії у Facebook, пише #ШОТАМ.

Зазначається, що нове обладнання авіаційного повітряного електрозв’язку «повітря – земля» для приймально-передавальних радіоцентрів забезпечить значно вищу якість зв’язку між авіадиспетчерами та екіпажами повітряних суден на радіоканалах у діапазоні високих частот із підтримкою технологій VoIP та розподілом частотних каналів із кроком 8,33 кГц.

Наголошується, що це один із наймасштабніших проєктів національного провайдера аеронавігаційного обслуговування, який втілюється у партнерстві з відомим у світі виробником Park Air (Велика Британія).

Обладнання за першою із шести запланованих контрактом поставок уже надійшло в Україну. Його доставлено у відповідні підрозділи Украероруху, зокрема в Бар, Житомир, Бахмач, Знам’янку. Подальші поставки відбудуться упродовж цього року та в першій половині наступного.

Наразі Украерорух виконує підготовчі роботи на локаціях, де буде встановлюватися нове обладання.

Техніку придбано за кредитні кошти в рамках програми модернізації аеронавігаційної системи України за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку, що триває понад два роки.