Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 30.01.2020

Укравтодор оголосив тендер на будівництво транспортних розв’язок на автомобільних дорогах М-05 та М-06

29 січня Укравтодор оголосив закупівлю робіт з будівництва транспортних розв’язок на автомобільних дорогах М-05 Київ – Одеса км 15 + 390, км 21 + 847 та М-06 Київ – Чоп км 21 + 767, повідомляє Урядовий портал.

Виконання зазначених робіт передбачено в рамках реалізації Проекту «Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до м. Києва» за рахунок коштів позик Європейського інвестиційного банку (ЄІБ)/Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Укравтодор запрошує підрядників подати тендерні пропозиції на виконання робіт, що фінансуватимуться з коштів кредиту, за такими лотами:

Будівництво транспортної розв’язки на автомобільній дорозі M05 Київ – Одеса: Лот 1, км 15+390;

Будівництво транспортної розв’язки на автомобільній дорозі M05 Київ – Одеса: Лот 2, км 21+847;

Будівництво транспортної розв’язки на автомобільній дорозі M06 Київ –Чоп: Лот 3, км 21+767.

Процедура закупівлі відбуватиметься відповідно до принципів і правил закупівлі товарів, робіт і послуг Європейського банку реконструкції та розвитку.

Будівництво вказаних транспортних розв’язок забезпечить розвантаження транспортних вузлів на зазначених міжнародних автомобільних дорогах, а також поліпшить безпеку руху в місцях концентрації транспорту на підходах до міста Києва, що, в цілому, позитивно вплине на розвиток дорожньої інфраструктури.

Детально щодо участі у торгах за /посиланням/.