Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 31.03.2021

“Укравтодор” у 2021 році планує відремонтувати на Луганщині майже 250 км доріг

Луганська область поточного року планує відремонтувати майже 250 км доріг, збільшивши показники за новими дорогами за 2020-2021 роки в регіоні до 400 км.

“У нас амбітні плани – збільшити показники 2020 року щонайменше на 20%. Поточного року буде відремонтовано приблизно 250 км доріг. Отже, протягом двох років капітальним і поточним середнім ремонтом на Луганщині буде охоплено 400 км доріг, що становить третю частину доріг загального користування державного значення”, – повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Луганській області Олег Кравцов під час брифінгу в Луганській облдержадміністрації.

Представники “Укравтодору” під час брифінгу розповіли, що в 2020 році в Луганській області було розпочато ремонт на 343 км доріг державного значення та завершений на 133 км, ще на 67 км вже облаштовано верхній шар асфальтобетону.

Так, роботи завершено й підписано акти введення в експлуатацію на маршруті Сєвєродонецьк – Станиця Луганська (123 км) та ділянці Н-26 за маршрутом Сватове – Старобільськ (10 км). Ще на 67 км роботи тривають: залишається виконати роботи з організації дорожнього руху (нанести розмітку, встановити дорожні знаки) – і ці ділянки теж можна буде приймати в експлуатацію.

До початку програми “Велике будівництво” за останні декілька років у Луганській області було відремонтовано близько 50 км доріг.

Окрім того, в “Укравтодорі” розповіли про стан реконструкції мосту через річку Айдар на дорозі Т-13-06 Сєвєродонецьк – Новоайдар (перехідний об’єкт, завершення робіт – у 2021 році). Тут завершено основні роботи, які забезпечують безперешкодний проїзд усім мостом, встановлено сучасне освітлення, яке використовуватиме сонячну енергію.

“Ми сподіваємося, що за підтримки “Укравтодору” і Кабміну, 2021 стане роком відновлення мостів Луганщини. У розробці 15 проектів із капітального ремонту мостів”, – наголосив Кравцов.

Як повідомлялося, заступник глави Офісу президента і координатор “Великого будівництва” Кирило Тимошенко заявив, що в планах проекту на поточний рік – побудувати й оновити 6,5 тис. км доріг і 245 штучних споруд.

ua.interfax.com.ua